Jeugdleidster

Mijn naam is Asmera Gebresilasie. Toen ik nog een kind was, stapte ik voor het eerst met mijn gezin de Pinkstergemeente Filadelfia in en we zijn nooit meer weg gegaan.

In februari 2012 heb ik mij laten dopen en nu probeer ik te leven voor God. In mijn dagelijkse leven doe ik de opleiding Verpleegkunde en werk daarnaast in de zorg. Ook volg ik twee Bijbelstudies, omdat ik geïnteresseerd ben naar het woord van God en deze beter wil begrijpen. Op zaterdag zijn mijn man Diederik en ik jeugdleiders van de jeugdgroep in de kerk: WALK-IN. We komen elke zaterdagavond bij elkaar om gezellig te eten en te chillen. Op zondagochtend zit ik in de dienst en eens in de drie weken geef ik les in de kinderdienst. Mijn hobby’s zijn verder muziek luisteren en leuke dingen doen met vrienden.

Wil je meer weten of heb je vragen, dan kun je ons gerust mailen op jeugdwerk@filadelfia.nl

 

Aspirant jeugdleidster

Hoi, ik ben Msgana Gebresilasie en net als Asmera Gebresilasie stapte ik ook van kinds af aan voor het eerst binnen in de Pinkstergemeente Filadelfia. Inmiddels heb ik ervoor gekozen om voor de Heer te leven en zo heb ik mij in juni 2014 laten dopen!

In mijn dagelijks leven ben ik student en studeer ik communicatie en media. Ook ben ik blogger en vind ik het heel leuk om te schrijven en mijn wereld te delen met heel veel anderen. Op de zaterdagen ben ik om de week jeugdhulp, wat inhoudt dat ik het jeugdteam versterk met name in de keuken!

Ben je nieuwsgierig naar onze jeugdgroep, aarzel niet en kom een keer kijken!