Voor tieners tussen 12 en 15 jaar organiseren wij iedere vrijdag een tienerclub.

In het seizoen 2013-2014 zijn we bezig geweest om een ruimte in het kerkgebouw helemaal om te bouwen tot tiener-ruimte. Dit betekent dat de tieners zelf stoelen en tafels hebben gemaakt, aan een groot graffiti ontwerp werken en aan de slag zijn met kwasten, verf, hout, boormachines, etc.. Het begint al echt ‘hun’ honk te worden. Langzaam maar zeker beginnen de ideeën van de tieners met deze ruimte werkelijkheid te worden!

In de gedeelten uit de Bijbel lezen we welke ideeën God heeft voor jouw leven.
Hoe lelijk een ruimte, een onderdeel van jouw leven, misschien ook is, God wil jou helemaal opknappen. Hij heeft een prachtig idee over wie jij kunt zijn en wil jouw leven tot zijn ‘honk’ maken.

De tienerclub duurt ongeveer van 19.00 uur tot 22.00 uur, maar je kunt altijd binnenkomen wanneer je wilt.

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over het tienerwerk, dan kunt u gerust mailen naar tienerwerk@filadelfia.nl

Om de andere week komen Maarten en Jannie ook op de tieneravond. Zij komen de huidige tienerleiding versterken en om de tieners te bemoedigen. Hieronder stellen zij zich voor:

Wij zijn Jannie en Maarten van den Berg. We wonen sinds 2013 in Pendrecht. We houden van Jezus. We bemoedigen mensen waar we mee optrekken. We dromen dat mensen zullen weten wie zie echt zijn. We bidden dat ze Jezus zullen leren kennen.