Een geboren (1989) en getogen Rotterdammer, met veel passie voor mijn Levende God. Maekele Gebresilasie is mijn naam en ik zal mij voorstellen:

In 1998 ging ik als kind naar de Super Power Kinderclub met mijn vrienden. De Super Power Kinderclub is een kinderclub voor alle kinderen van Rotterdam en omstreken. Elke zaterdagmiddag was er een leuke programma voor de kinderen, waar wij samen zongen en naar een Bijbelse verhaal luisterde. Vaak waren er toneelstukjes, spellen en wedstrijden. Vanuit de Super Power Kinderclub ben ik als klein jongetje de Pinkstergemeente Filadelfia ingerold!

Ik ben op vele vlakken gegroeid en ontwikkeld en ik gebruik graag mijn ontwikkelingen en talenten om mensen te helpen en samen te brengen.

In de gemeente ben ik actief als muziekleider/coördinator. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor de muziekgroep en het coördineren van muziek op de zondagsdiensten. 

Verder ben ik in het dagelijkse leven graag actief! Muziek maken, voetballen, met vrienden/familie op stap, een maatschappelijke bijdrage in de Eritrese gemeenschap leveren en het meest belangrijk... mijn Levende God dienen en eren!

Wilt u meer weten of heeft u vragen, dan kunt u gerust mailen naar muziekteam@filadelfia.nl