Hi lieve luitjes,


Wat een feest dat we ook als tieners en jeugd gezellig samengaan!
Maar: wat is de 'tieners en jeugd' eigenlijk? Wie zitten daarbij? Wanneer is er is 'tieners en jeugd'? Wanneer hoor ik er zelf bij?

Je bent van harte welkom op de tieners en jeugd vanaf de brugklas tot en met een jaar of 21, maar langer blijven mag hoor! En zit je nog in groep 8? Dan mag je vanaf januari komen snuffelen. Dit betekent dat je welkom bent bij alle activiteiten, behalve als deze op hetzelfde moment plaatsvinden als de kinderdienst, dan ga je gewoon nog gezellig daar naar toe.

We hebben 2x keer in de maand op zondag tijdens de preek in een gezinsdienst "Deep Impact" in de jeugdruimte boven. We doen dan een korte studie, soms een spel en verder lekker chillen! En de laatste Deep Impact van de maand lunchen we ook nog gezellig met elkaar.

Verder hebben we één keer in de maand op vrijdag een "Connect avond" waarop we vooral leuke dingen doen zoals bijvoorbeeld film kijken, schaatsen, karten, lasergamen en bingo.

We vinden het belangrijk om een groep te zijn waar iedereen zich welkom voelt, zichzelf kan zijn en waar we elkaar en Jezus steeds beter leren kennen. Daarom hebben we ook een paar keer per jaar "Jeugd op Zuid" activiteiten met de jongeren van de Vaste Burcht en de Banier.

In de Jeugd whatsapp groep houden we elkaar op de hoogte van alle activiteiten, verjaardagen en nog veel meer, haha!

We kijken er heel erg naar uit om met jou te Connecten!

Groetjes,
Miranda, Henrian en Debbie